top of page

Met liefde gemaakt 

Hi, ik ben Do en ik ben de drijvende kracht achter Bekkerej 't Jachthoes.

​

Samen met mijn man Winand ben ik eigenaar van het mooie karakteristieke jachthuis, dat wij gedeeltelijk in gebruik hebben als B&B.

Daar hebben wij ook onze glutenvrije bakkerij in gehuisvest.

​

Ik heb een passie voor ambachtelijk, biologisch brood en gebak dat op traditionele wijze wordt gemaakt. Ik hou van het bakproces, 

maar mijn grootste plezier is om u weer te laten genieten van vers brood en gebak. 

 

Ik zal u laten zien dat ook glutenvrije baksels heerlijk kunnen zijn.

Hi, ik ben Dominique
Met passie gemaakt
Bakproces van een Limburgse vlaai

Het ontstaan van 
Bekkerej 't Jachthoes

Omdat ik zelf een glutenintolerantie heb, eet ik al ruim 10 jaar geen gluten meer.

​

De zoektocht naar lekker, maar vooral gezond brood was een echte uitdaging. Helaas leverde deze zoektocht voor mij niet het gewenste resultaat en dus ging ik zelf experimenteren.

Inmiddels heb ik een aantal mooie recepten verzameld voor goede, stevige en voedzame broden.

 

Maar soms wil je jezelf ook wel eens verwennen met iets lekkers, maar lekkere glutenvrije Limburgse vlaai, waar krijg je dat nou? Okee, dan moeten we die ook maar zelf gaan maken!

 

Na veel experimenteren, uitproberen en weer verbeteren heb ik een aantal verschillende lekkere recepten voor heerlijke zoete lekkernijen ontwikkeld. Ik ging op de biologische weekmarkt staan met mijn brood & gebak en de bestellingen begonnen binnen te komen, evenals de positieve reacties van de klanten.

 

Wat uit nood geboren is, is inmiddels uitgegroeid tot een heuse banketbakkerij met heerlijke vlaaien, gebakjes en andere glutenvrije baksels....een echte verwennerij voor mensen met coeliakie!

​

Dat experimenteren doe ik nog steeds, en zo komen er geregeld nieuwe producten bij.  Dus hou mijn website in de gaten voor nieuwe baksels en heerlijkheden.

bottom of page